<![CDATA[Handmade By Jenny - Home]]>Fri, 04 Mar 2016 23:50:44 -0800Weebly<![CDATA[Voorjaar´╗┐skriebels en babynieuws!]]>Thu, 25 Feb 2016 15:56:03 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/voorjaarskriebels-en-babynieuwsAlweer een tijdje geleden dat ik bezig ben geweest met mijn hobby! De volgers op Facebook hebben wel nog een leuke gehaakte pietenmuts voorbij zien komen, deze zal in het najaar ook op de website verschijnen. De reden van de stilte is omdat er gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden. Onze zoon Noah is grote broer geworden van ons zoontje Dex. Geboren op 29-11-2015! Hierdoor helaas weinig aandacht kunnen besteden aan de website! Maar ik ga het zeker goedmaken! Tijdens de zwangerschap heb ik een mooi omslagdoek gehaakt voor de kleine Dex! Deze kan eventueel besteld worden maar zal niet in het standaard assortiment komen. 
Nu ben ik inmiddels bezig met nieuwe projecten voor Pasen! Super schattige haasjes gemaakt! 
De kleine is ongeveer 15 cm en kost €3,75
De grote is ongeveer 20 cm en kost € 5,00
Ze zijn in heel veel verschillende kleurtjes te bestellen, binnenkort meer voorbeeldjes hiervan!
Binnenkort ook meer gezellig paas spulletjes! Hou de website en Facebook in de gaten!

]]>
<![CDATA[Tijd voor nieuwe inspiratie!]]>Thu, 22 Jan 2015 16:18:12 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/tijd-voor-nieuwe-inspiratieAan het einde van 2014 ben ik mijn gezinnetje verhuisd! Daarvoor en daarna was natuurlijk een erg drukke periode waarin ik helaas geen tijd had voor mijn creatieve uitspattingen! Maar nu in het nieuwe huisje het een en ander een eigen plekje begint te krijgen en alles heel langzaamaan er uit komt te zien zoals we willen, begint het toch weer te kriebelen. Ik hoop in de toekomst een klein hobbykamertje te kunnen realiseren voor al mijn garens, haaknaalden en andere spulletjes, maar voorlopig nog gezellig vanuit de woonkamer.

Ik heb alweer het één en ander uitgeprobeerd en ben vol op aan het neuzen op internet voor inspiratie voor nieuwe (voorjaars-)producten. Heerlijk om weer wat nieuwe dingetjes te verzinnen. Dus ik hoop over een aantal weken wat meer te kunnen laten zien van wat projecten. Waarschijnlijk ga ik me ook wat meer richten op Home spulletjes zoals kleden, poefjes en dergelijke. Het is vanaf nu ook weer mogelijk om bestaande producten uit het assortiment te bestellen. 

Heb je tips, inspiratie of specifieke wensen/vragen, laat het me dan weten via de website, een mailtje (jennyvandeurzen@hotmail.com, of via facebook!]]>
<![CDATA[Trots!]]>Fri, 10 Oct 2014 11:13:34 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/trotsAl eerder vertelde ik over het grootst project wat ik ooit gemaakt had! Dit project is helemaal af en ligt al bij de nieuwe eigenaren in de woonkamer! Bijna 14 kilogram aan garen zit er in dit vloerkleed. En een hoop uurtjes hard werken natuurlijk! Klik hier voor meer info over het vloerkleed

Handmade by Jenny is ook te vinden op Facebook en Pinterest! Klik op de icoontjes hiernaast om een kijkje te nemen op de pagina's!

En vergeet niet aanstaande zondag even langs te komen op de Zwarte Markt in Venray! 
]]>
<![CDATA[Gekkenhuis!]]>Sat, 04 Oct 2014 20:32:43 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/gekkenhuisLieve bezoekers,

Al een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen op deze website! Excuses hiervoor! Ik heb het namelijk ontzettend druk! Met heel veel leuke dingetjes buiten Handmade by Jenny. Maar ook met super veel bestellingen!Eén project is bijna klaar waar ik super trots op ben! Het grootste project wat ik tot nu toe gedaan heb! Binnekort natuurlijk een foto en meer info hierover!Daarnaast ook nog veel bestellingen binnen van mutsjes, sjaals en de nieuwe omslagdoek. Deze omslagdoek is al te vinden op mijn facebookpagina: www.facebook.com/handmadebyjennymaasbree.

Deze zal ook zeer binnenkort op deze website bij het assortiment te vinden zijn!

Dus er zal snel weer wat nieuws verschijnen op de website! Neem ondertussen een kijken op facebook of bij het assortiment op deze website! Voor vragen kun je altijd het formulier invullen dat te vinden is onder de knop "Bestellen".

Op 12 oktober aanstaande zal ik te vinden zijn op de Vrije Markt in Venray met een heleboel tweedehands kleding en spulletjes maar ook met Handmade by Jenny producten, dus kom gerust een kijkje nemen. Ik zal op die dag op facebook zetten waar ons kraampje te vinden is op deze leuke markt!

Tot snel op de markt, op de website of op facebook!

]]>
<![CDATA[Voor de liefste juf!]]>Wed, 25 Jun 2014 10:16:33 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/voor-de-liefste-jufHet einde van het schooljaar zit er weer aan te komen. Tijd dus om een leuk bedankje voor de juffen en meesters van je kids te verzinnen. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Daarom bij Handmade by Jenny: Gifts in a Jar! 
Voor maar €6,- heb je een goedgevulde Weckpot met een leuk label eraan! Voor iedere juf is er wel een geschikte Gift in a jar te vinden. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van de koekjespot, de browniepot of de teatime pot! Kijk even bij het assortiment op de pagina Gifts in jar voor alle mogelijkheden. Bestellen kan hier of klik op onderstaande button!
Bestellen/info
]]>
<![CDATA[Haarbandjes]]>Wed, 30 Apr 2014 13:01:38 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/haarbandjesIk heb weer nieuwe kleurtjes in het assortiment voor de super hippe haarbandjes! En meteen kreeg ik ook weer inspiratie voor een leuke variant op deze haarbandjes! 

Dit haarbandje is in grootte verstelbaar en is achter een stukje doorgevlochten. Onderaan zitten een aantal kraaltjes! Het langere stuk is ook leuk als het opzij gedragen word! Natuurlijk zijn deze haarbandjes ook in heel veel kleuren te bestellen en nu dus ook in 9 nieuwe kleuren! Combineren mag ook! 2 of 3 kleurtjes samen geeft helemaal een leuk effect! Voor maar €2,50 is dit leuke haarbandje voor jou!
De haarbandjes zijn nu ook te bestellen in oranje! Dus als je nog iets zoekt voor het WK? Bestel dan deze leuke haarbandjes in Oranje! 

Hieronder zie je de andere nieuwe kleurtjes ook! Klik hier voor de rest van de kleuren en voor een omschrijving van de kleuren
]]>
<![CDATA[Nieuwe spulletjes! Voorjaar/zomer!]]>Tue, 08 Apr 2014 19:24:06 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/nieuwe-spulletjes-voorjaarzomerDe winterjas kan nog niet helemaal opgeborgen worden maar we hebben met z'n alle wel al het voorjaar in de bol! Pasen staat weer voor de deur en speciaal daarvoor heeft Handmade By Jenny deze super schattig paasmandjes in het assortiment! Super leuk voor de kids om eitjes mee te zoeken of als decoratie in huis! Klik hier voor meer informatie!
Verder zal de super vrolijke en hippe "Ibiza" -trend je vorige zomer vast niet ontgaan zijn! En deze zomer zijn deze leuke kleurrijke spulletjes nog steeds helemaal hip! Daarom ook, net als vorig jaar, deze gevlochten haarbandjes! Nu in nog meer kleuren! Klik hier voor meer informatie en kleuren! Ook leuk in 2 of 3 kleuren! En zelfs te bestellen in Rood-Wit-Blauw voor Koningsdag en het WK! 
Neem ook eens kijkje op de "links-pagina". Hier vind je allemaal leuke pagina's van jonge ondernemers! 
Heb je nog vragen, suggesties of wil je iets bestellen? Klik dan op onderstaande knop om het contact formulier in te vullen!
Bestellen/info
]]>
<![CDATA[Gehaakt Vloerkleed]]>Tue, 25 Feb 2014 13:57:32 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/gehaakt-vloerkleedHet gehaakte vloerkleed waar ik het in mijn vorige post over had, is af! Wat een leuk project was dit zeg! Heel anders dan wat ik normaal doe. Zie hieronder het eindresultaat! Wil je ook graag zo'n mooi vloerkleed in je woonkamer? Dat kan! Dit kleed van 120 cm breed, kost €95,-. Natuurlijk is het mogelijk om een kleiner of groter kleed te maken. De kosten zullen dan natuurlijk anders zijn. Voor meer informatie hierover en over de mogelijkheden qua kleur. Kun je hier het formulier invullen.
Info/bestellen
]]>
<![CDATA[Nieuwe Projecten!]]>Tue, 18 Feb 2014 19:29:34 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/nieuwe-projectenOp dit moment ben ik bezig met een aantal nieuwe projecten! Super leuk! Krijg er weer lekker veel inspiratie van! Vooral omdat ik nu aan het werk ben met een materiaal waar ik nog niet veel mee gewerkt heb. Ik ben nu bezig met een aantal projecten die gemaakt worden met textielgaren. Hiermee heb ik al eerder deze leuke kettingen mee gemaakt! Maar nu dus ook nieuwe projecten! Zoals bijvoorbeeld deze leuke zak die je kan gebruiken om bijvoorbeeld mutsen en sjaals in op te bergen aan je kapstok of om alle plastic tasjes in te bewaren! 
Ook ben ik begonnen met een groot maar super leuk project om een vloerkleed te maken van ditzelfde materiaal! Deze wordt gemaakt helemaal naar wens van de klant! Hieronder een voorbeeld van zo'n super hip vloerkleed. Als het kleed wat ik zelf maak klaar is zal deze natuurlijk zo snel mogelijk hier verschijnen! De kosten voor dit vloerkleed zijn nog niet bekend.
En zo zijn er nog een aantal leuke nieuwe projecten die me goed bezig houden. En allemaal met met dit leuke textielgaren. 
]]>
<![CDATA[Buurman & Buurman]]>Tue, 18 Feb 2014 19:11:55 GMThttp://handmadebyjenny.weebly.com/home/buurman-buurmanFoto
Een tijdje geleden kreeg ik een hele leuke opdracht. Of ik de mutsjes van Buurman en Buurman na kon maken voor carnaval. Ik ben ermee aan de slag gegaan en zie hier het resultaat! Dit behoort dus allemaal tot de mogelijkheden van Handmade by Jenny! Helaas heb ik het op dit moment erg druk met bestellingen waardoor ik geen nieuwe orders kan aannemen die voor de carnaval nog klaar moeten zijn. 

]]>